Etkili oluyor hocam.benim bildiğim haber.pro var ve günlük hiti 15-20 k arası, bende 5-6 adet jenerik regledim, beklemedeyiz. Ancak bi sorun çıkacağını zannetmiyorum. Domain uzantısı o kadar önemli olmasa gerek
Pro uzantılı domainler hakkındaki düşünceleriniz?
Yeni bir domain uzantısı ancak belki deneyen ve sonuç alan vardır, yorumlarınızı bekliyorum...
Konuda hep haber pro'yu konuşuyoruz ama adam kim bilir kaç milyar harcadı bu iş için, harcadığının karşılığını alabildi mi bunları sorgulamak gerekiyor...Uzun zamandır satılıyor domainler,Türkiye pazarındaki firmalar yeni kampanyalara başladılar.
haber.pro 20. sıradaydı dün.
Hocam Türkler arasında yaygın olmaması hiç kullanılmadığı anlamına gelmez.Konuda hep haber pro'yu konuşuyoruz ama adam kim bilir kaç milyar harcadı bu iş için, harcadığının karşılığını alabildi mi bunları sorgulamak gerekiyor...
Yoksa zaten büyük meblağlar harcayarak çöp bir domain bile ilk sayfaya getirilebilir...
Ben haber.pro'nun yerel haber başlık editörüyüm ve sahibini tanıyorum. Yatırdığının kat be kat fazlasını kazandığına emin olabilirsinizKonuda hep haber pro'yu konuşuyoruz ama adam kim bilir kaç milyar harcadı bu iş için, harcadığının karşılığını alabildi mi bunları sorgulamak gerekiyor...
Yoksa zaten büyük meblağlar harcayarak çöp bir domain bile ilk sayfaya getirilebilir...
O zaman Pro'ya yatırım yapmak mantıklı diyorsunuz...Ben haber.pro'nun yerel haber başlık editörüyüm ve sahibini tanıyorum. Yatırdığının kat be kat fazlasını kazandığına emin olabilirsiniz![]()
Bence mantıklı. Gerçekten güzel bir proje ile kazanırsınız. Bende birçok domain regledim .pro uzantılı. Her işte risk olduğu gibi bunda da risk elbette var. Umarım başarılı olacağızO zaman Pro'ya yatırım yapmak mantıklı diyorsunuz...