merhaba arkadaşlar ben sancaktepe de oturuyorum. sokakta kamyonlar yüzünde top oynayacak yer bile kalmamış her yer nakliyat kamyonları falan dolu. arkadaşlarım'ın da çoğunun ailesi nakliyecilik yapıyorlar şehirler arası falan. hepsinin de internet siteleri var. nakliyat işi bulmak için dizin gibi sitelere durmadan nakliyat sitelerini kayıt edip iş arıyorlar. bazıları ücretli bazılar ücretsiz (çoğu ücretli). arkadaşlarla internetde takıldığımız zaman falan görüyorum hep para ödüyorlar bu sitelere. ben de düşünüyordum böğle bir şey açmayı ama ekip gerekiyor bunun için.forum da bir arkadaş da gördüm böğle bir şey yapmaya çalışıyormuş o da. tekrar bu fikrim canlandı. biz de 3-4 kişilik bir ekip kursak(güvenilir kişiler) ilk 1-2 ay tekleriz ama sonra dan reklam felan veririz. zaten çoğumuzun sitesi var sitelerimiz de falan da veririz. sonra nakliyeciler siteye tanıdıklarında firmalarını tanıtırlar sitelerini eklerler iş alıp iş satarlar bizde bu işler de komisyonumuzu alırız. bir sürü nakliyat sitesi var 10 firmadan 1 i bizim siteye girip sitesini eklse kardır.
not:gerekirse script falan yazdırılacak, tüm site bilgileri ortak olacak yani güvenilir ve ciddi kişiler olacak
not:gerekirse script falan yazdırılacak, tüm site bilgileri ortak olacak yani güvenilir ve ciddi kişiler olacak