Merhabalar Ben Karikateist.
Bazılarınız beni facebook üzerinden tanıyabilir. O sayfa bize aittir.
Adım Onur...
Bazılarınız beni facebook üzerinden tanıyabilir. O sayfa bize aittir.
Adım Onur...
AleykümselamHg.
Sayfada ayrımcılık yoktur ve hoş görü konusuna gelirsek.Hoşgeldin.
Her insanın bir başkasının görüşüne saygı göstermesi gerekirken Facebook sayfanız yalan yanlış bilgiler, provokatif söylemlerle çeşitli görüş ve düşüncelere saygısızlık ediyor.
Bu durum Aktivist ateist olmanın gerekliliği mi ?
Mesajı silen forum yöneticisine not : Neden sildiğinizin gerekçesini duymak isterdim.Bir daha tekrarlarsanız direk tüm yorumu kaldırın.
Üstadım herkesin dini kendinedir bizim ortak noktamız ne din, ne ırk, ne de cinsiyettir. Bizim ortak noktamız bizi burda buluşturan nokta webmaster olmamızdır. Herkesin din, ırk, cinsiyet ayırımı kendinedir. Bir webmaster olarak webmaster forumuna hoşgeldiniz diyorum iyi forumlar dilerim..Sayfada ayrımcılık yoktur ve hoş görü konusuna gelirsek.
Eleştiri ile hoş görüsüzlük farklı şeyler içerir. Biz eleştiririz.
Ayrıca müslümansınız galiba dininizde beni öldürmenin sevap olduğunu biliniyor. Tartışmaya girmeyeceğim ama benim yaşam hakkıma bile saygı duymayan dine saygı duyuyorum. Ama onu bile çok görüyorsunuz.
Yeni başladık diyelim.Merhabalar bende Karikateist sayfasının takipçisiyim. Ancak webmaster olduğunuzu bilmiyordum. Hoşgeldiniz![]()
Arkadaşla burası tanışma bölümüdür, diğer hararetli fikirlerinizi ilgili bölümlerde tartışabilirsiniz bu konu da bir sakınca bulunmamaktadır, konu başlığı ile alakasız gelen yorumları sileceğim herkese iyi forumlar dilerim..