arkadaşlar wordpress blogumun güvenliğini nasıl sağlayabilirim son günlerde sıkca karşılaşıyorum bu wordpress sitelere olan virüs-iframe felanla filanla nasıl tavsiyelerde bulunursunuz?
Güvenlik için eklenti vs aramayın tamamen kendinizsiniz bu işin güvenliği..yorumlar için teşekkürler bunun için bir eklenti felan varmı yani güvenlik amaçlı
Hocam eklenti ile kafayı bozmawp-security diye bi eklenti vardı sanırım?
teşekkürler kardeşimHocam eklenti ile kafayı bozma
Aşağıda detaylı açıkladım size..
En büyük sistemlerde bile ufakta olsa eklenti kaynaklı açıklar oluyor ve zamanı geldiğinde birisi bunu keşfettiği zaman o sistemin sonu oluyor..
Arkadaşlar da açıklamış sana bu konuda neler yapılması gerektiğini.. Bende eklenti önermiyorum kesinlikle. Önce bilinçli olunuz, olmayı öğreniniz sizin daha faydalı olacaktır..
Google emmi de bolca döküman mevcut birazcık araştırma sizin için yeterli olacaktır![]()
İlahi hocamO kadar açıklama yaptım bana bir teşekkür yokmudarıldım valla
pardon hocam gözümden kaçmış wmzilla.com nin videosunu hazırlıyorum kafamda dolu pc de dolu çok özür dilerim.O kadar açıklama yaptım bana bir teşekkür yokmudarıldım valla
valla hocam sorma hiç güzel olmadı sanırım ilk videom ondandır belki 2 gündür çalışıyorum üzerinde ve arpa boyu yol katedemedimne özürü hocam ya işin şanasındayız biz. Önemli olan aklından geçirdiğindir.video bittiyse ilk ben görmek istiyorum![]()
O zaman baştan çek hocam bak karışmam çizerimvalla hocam sorma hiç güzel olmadı sanırım ilk videom ondandır belki 2 gündür çalışıyorum üzerinde ve arpa boyu yol katedemedimama neyse yavaş yavaş profesyonelleştirim inşallah
bide sesim çok kötü çıktı yanlış telafuz ettiğim kelimeler olabilir :S